logo prof

Генеральному директору
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»
П.С. Кахлону

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

10.04.2018 нами отримано листа № 05–617 від 06.04.2018, зі змісту якого вбачається, що адміністрація підприємства ухиляється від примирних процедур. Даний лист підписаний в.о. директора департаменту з персоналу Чермазович Ю.О. з вказаною датою підпису 10.04.2018. Документ, що підтверджує повноваження особи, яка підписала даний лист, стороні уповноваженого представницького органу найманих працівників ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» не наданий.

Наголошуємо, що ЗУ «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» не пов’язує момент виникнення колективного трудового спору з його реєстрацією у Національній службі посередництва і примирення. Тому відмова адміністрації підприємства від створення примирної комісії і участі у примирних процедурах є ухиленням від врегулювання спору. Відповідно до ст. 6 зазначеного вище закону колективний трудовий спір виникає з моменту, коли уповноважений представницький орган найманих працівників одержав від власника чи уповноваженого ним органу повідомлення про повну або часткову відмову у задоволенні колективних вимог і прийняв рішення про незгоду з рішенням власника чи уповноваженого ним органу або коли строки розгляду вимог закінчилися, а відповіді від власника не надійшло. Згідно ст. 18 цього ж закону право на страйк виникає, якщо власник чи уповноважений ним орган ухиляється від примирних процедур.

Вдруге пропонуємо Вам підписати направлену нами угоду про утворення примирної комісії і розпочати її роботу 12.04.2018 о 13:00 годині в приміщенні академії ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», що знаходиться в будівлі науково-технічної бібліотеки.

У разі, якщо Вами не буде припинено ухилення від вирішення колективного трудового спору і 12.04.2018 примирна комісія не розпочне свою роботу, трудовому колективу буде внесено подання про оголошення страйку.

Голова уповноваженого представницького органу
найманих працівників ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»
Н.М. Маринюк

Вы здесь: Главная Актуально Попередження генеральному директору ПАТ «АМКР»