logo prof

Вимоги найманих працівників ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» до роботодавця – ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Вимоги 

  1. Підвищити з 1 квітня 2018 року середньомісячну заробітну плату працівникам по ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» до рівня не менше 1000 євро в гривневому еквіваленті за курсом НБУ.
  2. В строк до 31.12.2018 з метою визначення технічного стану та виявлення аварійно небезпечних будівель і споруд здійснити проведення державною спеціалізованою організацією обстеження всіх будівель і споруд на території ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», які є його власністю або надані йому в користування. В строк до 01.04.2018 здійснити обстеження будівель і споруд конвертерного цеху.

Вибір спеціалізованої організації узгодити з представниками ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

На підставі результатів обстеження з метою забезпечення надійності та безпечної експлуатації будівель і споруд розробити та затвердити план організаційно-технічних заходів із спостереження, догляду та своєчасного ремонту будівель і споруд, які розташовані на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та які є його власністю, або надані йому в користування. Затверджений план довести до відома працівників та профспілкових організацій, що діють на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

  1. Негайно здійснити капітальний ремонт конструкцій перекриття покрівлі блоку № 2 конвертерного цеху.

В терміновому порядку виконати капітальні та/або поточні ремонти покрівлі наступних будівель і споруд металургійного виробництва підприємства: Цеху гідротехнічних споруд (насосні станції №№ 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 14, 15, 18а, 30, механомайстерня); Цеху мереж і підстанцій металургійного виробництва (підстанції: 2М, КРЗ‑4, 1Д, 2Д, 1ГЗ, НС‑13, КРЗ‑5, КРЗ‑2, ШПЦ‑2, КРЗ‑10); Цеху підготовки виливниць – виробничий корпус; будівля чистки та змащування виливниць № 3/1, 3/2 Цеху підготовки складів (ЦПС), відділення підготовки складів Цеху підготовки складів (ЦПС).

  1. Неухильно виконувати п. 4.1 колективного договору, п. 2.15 Галузевої угоди гірничо-металургійного комплексу України на 2011–2012 роки в частині недопущення необґрунтованого скорочення робочих місць.

Передачу, заміщення і дублювання функцій працівників підприємства іншим підрядним організаціям здійснювати виключно після підписання тристоронніх угод між ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – підрядною організацією – профспілковими організаціями, що діють на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

  1. В строк до 31.12.2018 виконати капітальні і поточні ремонти: вбиралень станції Промислова; станції Східна; аглофабрики металургійного виробництва; локомотивного депо Цеху ремонту рухомого складу (колишній ЗТ 2); корпусу збагачування секції № 1 Рудозбагачувальної фабрики 1; механічної майстерні Цеху ремонту колій; адміністративно-побутового корпусу Конвертерного цеху; Цеху експлуатації залізничного транспорту; та бань Кисневого виробництва – щитова № 1 Компресорного цеху № 1; ділянки азотопостачання кислородної станції, насосна № 6 Цеху гідротехнічних споруд; механомайстерні Цеху ремонту колій; Адміністративно-побутових корпусів Конвертерного цеху, доменного цеху № 1, Цеху експлуатації залізничного транспорту.
  2. Забезпечити систематичне та постійне прибирання вбиралень та бань, розташованих на території ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», у відповідності до діючих державних санітарних норм.
  3. Здійснювати перевезення працівників щорічно протягом 10 місяців на рік (з червня по березень включно) за раніше затвердженими графіками за маршрутами:

– «Відділ охорони праці і пожежної безпеки Металургійного виробництва – Кисневе виробництво» та у зворотньому напрямку;

– «Управління підприємства – цех Прокат № 3» та у зворотньому напрямку.

  1. До 15.04.2018 внести зміни до Соціального фонду підприємства у відповідності з пропозиціями ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та узгодити їх зі спільним представницьким органом профспілкових організацій, що діють на підприємстві, і затвердити.
  2. У відповідності до рішення примирної комісії з розгляду та вирішення колективного трудового спору між найманими працівниками ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та роботодавцем – ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» у 2014 році за вимогою № 10 – припинити регулярне порушення п. 6.1.5 колективного договору ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», припинити зміни в односторонньому порядку процедури придбання, розподілу і реалізації путівок на санаторно-курортне лікування, з цією метою скасувати наказ по підприємству № 141 від 01.02.2018.

Не допускати зменшення розміру фінансових коштів, які перераховуються підприємством на поточні рахунки профспілковим організаціям, що діють на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», для придбання путівок на санаторно-курортне лікування та відпочинок робітників у порівнянні з 2013 роком (39 000 000 грн.).

  1. Щорічно забезпечувати фінансування проведення фізкультурно-оздоровчої роботи та Спартакіад на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» на рівні та в обсягах (за видами спорту, за кількістю та якістю спортивних заходів, змагань) не менше ніж у 2016 році (2 800 000 грн.).
  2. В строк до 01.05.2018 перевести технологічний персонал Коксового цеху № 1 Коксохімічного виробництва на графік роботи 170, затверджений та діючий на підприємстві.
  3. В безумовному порядку припинити будь-які дії з боку адміністрації підприємства, керівників структурних підрозділів, направлені на дискредитацію, мінімізацію та обмеження діяльності профспілок на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», а також у будь-якому вигляді пропагування та заохочування виходу з рядів профспілок працівників підприємства.
Вы здесь: Главная Материалы конференций 2018 год Вимоги найманих працівників ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» до роботодавця – ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»