logo prof

Запрошуємо в п’ятиденну подорож Закарпаттям

Комісія з оздоровлення профспілкового комітету ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий пропонує працівникам підприємства, які перебувають в лавах профспілки металургів і гірників України, та членам їх родин здійснити захоплюючу подорож Закарпаттям, скориставшись екскурсійним туром «Світ за перевалами».

Що ми знаємо про Закарпаття? Високогірна область України, що всім своїм колоритним масивом плавно спускається в Європу. Всім відомі найвищі гори, стрімкі річки, полонини та своєрідні вина з коньяками, смак яких століттями вдало доповнюється неповторними сортами сирів та вишуканими угорськими стравами.

Екскурсійний тур дасть змогу побачити дещо інше Закарпаття – легендарне та історичне, смачне та терпке, недоторкане та гаряче. Він розрахований на 5 діб, а його програма підлаштована під графік руху поїзда: організатори туру зустрічають а згодом доставляють екскурсантів на залізничний вокзал Львова.

День 1. Привіт, Карпати!

Зустріч туристів у славетному місті Львові та подорож в сторону Карпатських гір, де вже зачекалась річка Кам’янка зі своїм легендарним водоспадом. Відвідання відомого села Уріч, неподалік якого майоріють скелі-велетні – це древньоруська фортеця «ТуСтань». Огляд і знайомство з фортецею. Далі через гірський серпантин туристи потрапляють в «Світ за перевалами» – Закарпаття. Поселення в садибі, вечеря.

День 2. Легенди Закарпаття

Сніданок, подорож до замку «Пори року», замку графа Шенборна. Захоплюючі історії з життя в палаці, проба води з Джерела молодості і дегустація вина. Підйом до високого замку «Паланок», прогулянка історичними залами та таємничими підземеллями. Для бажаючих купання в термальному комплексі «Жайворонок». Згодом відпочинок, обід в Береговому – столиці виноробства. Повернення в міні-готель, вечеря.

День 3. 1000 років над річкою Уж

Сніданок та переїзд в столицю Закарпаття – місто Ужгород. Знайомство з нашарованими часом та різними культурами історіями міста, прогулянка Набережною, липовою алеєю. Відвідання Ужгородського замку, від якого по шкірі пробіжить не одна мурашка. Дегустація ужгородського вина, милування краєвидами з Невицького замку. Далі – знову в термальний рай! 3 години купання в термальнику «Косино» розслабить навіть душу! Поселення в міні-готель, вечеря.

День 4. Чуєте шум? За нами стежать…

Сніданок і подорож в Міжгір’я. Шум водоспаду Шипіт перенесе в сиву давнину та підготує фантазію для споглядання неземних краєвидів з канатно-крісельного підйомника на гору Гембу. Далі – легенда озеро Синевир, булочки для ведмедів, шашлик та домашні вина з карпатських ягід. Переїзд в серце колориту Закарпаття – село-музей Колочава. Повернення в міні-готель, вечеря.

День 5. «Селфі» з природою

Сніданок та виїзд на фотосесію з полонинами на фоні гори Пікуй. Переїзд до Львова та оглядова екскурсія центром міста Лева. Прибуття на залізничний вокзал перед відправленням вашого поїзда. До нових зустрічей!

Вартість туру – 3050 гривень з людини. В ціну включено проїзд комфортабельним транспортом; професійне екскурсійне обслуговування; проживання в віллах, приватних садибах з усіма зручностями; харчування за програмою: сніданки та вечері; вхідні квитки в термальні басейни «Косино»; страхування туристів.

Додатково оплачуються харчування та дегустації поза програмою;вхідні квитки в туристичні об’єкти; підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гемба; відвідання реабілітаційного центру бурого ведмедя; етнографічного музею скансен «Старе село» і музею історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”; інші позапланові витрати.

Дати заїздів:

30 серпня – 3 вересня • 11 жовтня – 15 жовтня • 8 листопада – 12 листопада

Проживання екскурсантів відбувається в затишних садибах сільського туризму Мукачівського та Воловецького районів зі зручностями, номери: 2-х і 3-х місні. Поселення у номерах згідно побажань.

Харчування (сніданки та вечері) замовне і складається зі страв угорської, лемківської, мадярської, української національних кухонь. Обіди за власний кошт у ресторанах міст Мукачевого, Берегового, Ужгорода, Перечина.

За інформацією комісії з оздоровлення профспілкового комітету ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», пільгова вартість екскурсійного туру «Світ за перевалами» затверджена в розмірі:

– для працівника підприємства 15%,
– для члена родини (дружина, чоловік) – 25%,
– для дітей від 6 до 18 років, студентів денної форми навчання до 23 років – 15%.

З усіх путівок проводиться утримання податку з доходів фізичних осіб і військового збору.

У грошовому еквіваленті:

– для працівника підприємства – 1065,76 грн.,
– двох (два працівника чи працівник з дитиною) – 2131,52 грн.,
– двох (працівник та дружина (чол.) не прац.) – 2364,70 грн..
– трьох (працівник, дружина (чол.) не прац. та дитина) – 3430,46 грн.,
– чотирьох (працівник, дружина (чол.) не прац. та двоє дітей) – 4496,22 грн.

Придбати екскурсійний тур протягом року може кожен працівник підприємства – член ПМГУ для себе і для членів своєї родини, незалежно від виділення йому санаторно-курортних путівок і путівок в пансіонати.

Для формування екскурсійних груп цехові та дільничні комітети надають відповідні заявки.

За інформацією комісії з оздоровлення профкому

Вы здесь: Главная Направления деятельности Оздоровление трудящихся Запрошуємо в п’ятиденну подорож Закарпаттям

Наш адрес

  • Адрес для писем:
    50095, Днепропетровская обл.,
    г. Кривой Рог, ул. Орджоникидзе, 1,
    первичная профсоюзная организация ПМГУ
    ПАО «АрселорМиттал Кривой Рог»,
    Телефон: +380 (56) 499-31-66 (приёмная)
  • E-mail: amkrprof@gmail.com