logo prof

Подорож у «Світ за перевалами» та активний відпочинок «В тіні Карпат»

Комісія з оздоровлення профкому ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» пропонує працівникам підприємства, які перебувають у лавах профспілки металургів та гірників, та членам їхніх родин здійснити цікаві подорожі до таких мальовничих туристичних регіонів нашої країни, як Прикарпаття та Закарпаття.

Екскурсійний тур «Світ за перевалами» розрахований на 5 діб. Учасники туру відвідають село Уріч та розташовану неподалік від нього давньоруську фортецю Тустань. На них також чекають палац Шенборнів та замок «Паланок» у Мукачеві та термальний комплекс «Жайворонок» у містечку Берегове. У програмі ще одного дня туру – Ужгород, Невицький замок та термальні купальні «Косино». Екскурсанти побачать і легендарні перлини природи Закарпаття – водоспад Шипіт та озеро Синевір, зможуть помилуватися гірськими краєвидами при підйомі на гору Гемба та познайомитися з селом-музеєм Колочава. Передбачена для них і «фотосесія з полонинами» на фоні гори Пікуй та оглядова екскурсія центром Львова.

Екскурсійний тур «В тіні Карпат» розрахований на 4 доби. Учасникам туру пропонується знайомство зі Львовом та візит до Трускавця з дегустацією відомої місцевої мінералки та відвідинами вистави в дельфінарії «Оскар». Туристи зможуть прогулятися також стежками Івана Франка – побувати в містах Борислав, Самбір, Дрогобич та рідному селі великого каменяра – Нагуєвичі. Відвідають вони і село Уріч та фортецю Тустань, а також зможуть провести час на рибалці, ловлячи форель, та потім оцінити смак приготовлених з неї страв.

В учасників турів буде і вільний час, який вони матимуть можливість провести, виходячи із власних бажань. Умовами турів передбачено проїзд комфортабельним транспортом, проживання у туристичних садибах з усіма зручностями, харчування по програмі: сніданок та вечеря.

Про вартість та дати проведення турів інформація буде пізніше. Усі, хто має бажання здійснити кількаденну подорож за вказаними туристичними маршрутами, щодо участі у турах звертайтеся до цехових комітетів профспілки. Учасниками турів разом з батьками, які є членами ПМГУ, можуть стати діти не молодші 6-ти років.

Вл. iнф.

Вы здесь: Главная Направления деятельности Оздоровление трудящихся Подорож у «Світ за перевалами» та активний відпочинок «В тіні Карпат»

Наш адрес

  • Адрес для писем:
    50095, Днепропетровская обл.,
    г. Кривой Рог, ул. Орджоникидзе, 1,
    первичная профсоюзная организация ПМГУ
    ПАО «АрселорМиттал Кривой Рог»,
    Телефон: +380 (56) 499-31-66 (приёмная)
  • E-mail: amkrprof@gmail.com