logo prof

Вітаємо з Днем Незалежності!

dn logoШановні працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»
та підрядних підприємств!

Дорогі ветерани! Щиро та сердечно вітаю вас
з Днем незалежності України!

Цей день, що увібрав у себе багатовікове прагнення нашого народу мати власну державність, відзначається як найголовніше свято України. Однак шлях до економічного зростання в незалежній державі, добробуту її громадян не такий швидкий та легкий, він потребує щоденної копіткої роботи, спільних зусиль влади, бізнесу та профспілок, які стоять на захисті прав та свобод людини праці.

Профспілка металургів та гірників України виступає за те, аби реформи, що проводяться в країні, підвищували життєвий рівень трудівників. Необхідно створити всі умови для того, аби громадяни мали можливість працювати і отримувати гідну заробітну плату у своїй країні, у себе вдома, а не шукати заробітків за кордоном.

Напередодні свята нашої Незалежності зичу всім миру, добра, стабільної роботи підприємства, міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні!

Наталя МАРИНЮК, голова профкому ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Шановні працівники та ветерани ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»!
Центральний комітет профспілки металургів і гірників вітає вас з Днем Незалежності України!

У цей день ми з гордістю згадуємо, як 27 років тому наша країна вибрала новий, свій особистий шлях розвитку, мета якого – вільна, квітуча Україна.

Безперечно, головним критерієм досягнення цієї високої мети є гідний рівень життя та добробут громадян нашої країни, які своєю працею створюють економічний фундамент незалежності України.

І сьогодні ми чітко розуміємо, як багато нам ще належить зробити на складному шляху становлення нашої держави.

В першу чергу ми повинні спільними зусиллями відстоювати наше право на соціальну справедливість, боротися за трудові інтереси працівників і ветеранів.

Успіх в цій боротьбі багато в чому залежить від єдності профспілкових лав, принциповості нашої позиції, готовності захистити своє право на щасливе життя у щасливій країні!

Бажаю всім нам впевненості в наших силах та успішної роботи на благо України!

Сергій КОМИШЕВ, голова ЦК ПМГУ

Бажаємо світлої долі на Батьківщині!
Шановні члени профспілки металургів і гірників України, молодь, дорогі ветерани!

Нинішнього року практично збігаються у часі два важливих для нас свята – День незалежності України і День шахтаря, який підземний Кривбас відзначає останньої неділі серпня. Це – символічно, оскільки шахтарі, як і металурги з гірниками кар’єрів, є опорою, міцним металевим каркасом нашої молодої держави. Кожен, хто сьогодні сумлінно працює з повною віддачею, хто з вірою в кращі часи трудиться в рідній країні, причетний до її зміцнення, до оздоровлення вітчизняної економіки. Спасибі всім, хто віддає Україні свої знання, уміння, любов, хто в неї вірить!

Шахтарі-підземники – особлива когорта трудівників, по-справжньому сильних, сміливих, надійних, принципових. Шахта завжди була для обраних. Не всім дано працювати на глибині в понад півтора кілометра. Тому рударі так цінують синє небо, яскраве сонечко, дружбу, бажають жити по честі і справедливості. Чесна самовіддана праця всіх, хто трудиться на горизонтах мужності, викликає щиру повагу і захоплення. Нехай життєвий небосхил криворізьких підземників завжди буде безхмарним і сонячним, а родини шахтарів будуть заможними і щасливими!

Вітаючи всіх з прийдешніми святами, кожному від душі зичу миру, стабільної безпечної роботи на виробництві, соціальної захищеності і гідної заробітної плати, яка б дозволила комфортно почуватися в рідній державі, а також світлої долі на Батьківщині. Профспілка металургів і гірників України і в подальшому стоятиме на сторожі прав і інтересів трудівників, робитиме все для того, щоб перспективні і талановиті земляки мали можливість достойно заробляти на рідній землі, були щасливими поруч зі своїми сім’ями дома.

Анатолій МАКАРЕНКО, голова Криворізького міського
комітету профспілки металургів і гірників України.

Вы здесь: Главная Новости Вітаємо з Днем Незалежності!