logo prof

У Почаєві завжди цікаво

Комісія молодіжної політики, культурно-масової та спортивної роботи організовує для працівників ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», які є членами ПМГУ, та їх родин екскурсійний тур: «Тернопіль – Дубно – Луцьк – Тараканів – Кременець – Почаїв – Онишківці – Кременець – Тернопіль» (два дні – одна ніч).

Перший день
Зустріч групи на залізничному вокзалі міста Тернопіль. Переїзд в місто Дубно Рівненської області – місто обласного підпорядкування і районний центр на берегах річки Іква. Перша згадка 1100 рік, коли воно було центром окремого князівства. 29 місцевих пам`яток різних епох об`єднує історико-культурний заповідник. Домінуючою архітектурною спорудою є Дубенський замок, побудований в 1492 році князем К.Острозьким.

Переїзд в місто Луцьк – адміністративний центр Волинської області. Місто згадується в Іпатіївському літописі під 1085 роком як Лучеськ. У середині 12 століття Луцьк стає одним із найбільших міст Галицько-Волинського князівства. Він був двічі повністю зруйнований і спалений у 1240 та 1500 роках. Переїзд в село Тараканів Дубенського району. Відвідування форту. Переїзд в місто Кременець Тернопільської області. Розміщення в готелі (2-3-місні номери зі зручностями).


Другий день
Переїзд в місто Почаїв Кременецького району. Завдяки Свято-Успенській Почаївській лаврі це містечко є одним із найбільших в Україні осередків релігійного життя. Ознайомлення з комплексом, до якого входять: Святі ворота, найголовніша споруда – Успенський собор. Це величний храм у стилі рококо, зведений у 1771-1791 роках за проектом Готфріда Гофмана, Троїцький собор, дзвіниця, архієрейський будинок, братський корпус, церква для літніх богослужінь, новозбудований Собор Преображення Господнього, в якому завершуються оздоблювальні роботи. Переїзд в Свято-Духівський монастир-скит, що знаходиться на відстані трьох кілометрів від лаври. Заснований преподобним Мефодієм ще в 13 столітті. У центральній частині монастиря храми Святого Духа і Серафима Саровського, церква Всіх Святих, новий собор на честь ікони Божої Матері Іверської. Переїзд в село Онишківці Дубенського району. Вперше згадується в актах 1570 року, як вбоге поселення лісорубів. Переїзд в місто Кременець. Оглядова екскурсія по місту, яке вперше згадується у Галицько-Волинському літописі з 1227 року. Переїзд в місто Тернопіль на залізничний вокзал. Від`їзд групи до Кривого Рогу.

Від`їзд в Почаїв (з відвідуванням інших міст) – 2 червня о 18.00. Повернення до Кривого Рогу – 5 червня о  10.30.

Повна вартість туру – 2060,00 грн., пільгова вартість – для членів ПМГУ (з врахуванням податку з доходів фізичних осіб і воєнного збору) та дітей віком з 6 до 18 років – 1034,25 грн. У вартість включено: проживання, харчування, транспортне та екскурсійне обслуговування, вхідні квитки до об`єктів показу відповідно до програми.

Для участі в екскурсії необхідно в найбільш короткий термін надати в комісію молодіжної політики, культурно-масової та спортивної роботи письмову заявку, підписану головою цехового комітету, а також копії сторінок паспорту (1, 2 та 11), ідентифікаційного коду та свідоцтва про народження дитини.

Для запису на екскурсію необхідно звертатись в профком
до Павловської Галини Василівни (тел. 93 172, 097 471 96 88).

Добавить комментарий

Защитный код Обновить

Наш адрес

  • Адрес для писем:
    50095, Днепропетровская обл.,
    г. Кривой Рог, ул. Орджоникидзе, 1,
    первичная профсоюзная организация ПМГУ
    ПАО «АрселорМиттал Кривой Рог»,
    Телефон: +380 (56) 499-31-66 (приёмная)
  • E-mail: amkrprof@gmail.com